Följ oss på sociala medier

Zioxi – Smarta möbler för skolor och företag

Mobiler, datorer och surfplattor är en del av vår vardag. Med våra smarta möbler löser du frågan kring förvaring, laddning och möblering på ett säkert och effektivt sätt.

Mer information om Zioxi hittar du här >

NYHET!

Zioxi Volt

Datorer, iPads eller telefoner – vad behöver ni ladda och förvara?

Laddskåp för förvaring och laddning av personliga eller gemensamma smartphones, surfplattor, Chromebooks och bärbara datorer. Front och luckor av dubbla aluminiumplåtar och ett skåp av högtrycks-MDF passar Volt in i alla typer av offentliga, publika och privata miljöer.

Ladda & förvara

Zioxis laddskåp och laddvagnar

Zioxis laddskåp och laddvagnar är lösningen för laddning och förvaring av iPads, mobiltelefoner och datorer. Möblerna är diskreta, kompakta och estetiskt utformade och kan på så vis integreras smidigt i skolans eller företagets miljö.

Ladda

Eluttag och USB-laddning när- och där du behöver dem.

Med en fristående laddningshubb, ”powerHub”, som kan placeras antingen i centrum av sex T41-bord eller helt fristående minskas behovet av eluttag exempelvis på kontoret, i konferenslokalen eller i klassrummet. PowerHub finns både med kabelanslutning och för största flexibilitet med kraftfull batteridrift.

Flexibla möbler

Flexibla möbler och skolmöbler

Tekniska enheter som datorer, iPads och andra surfplattor är idag en stor del både av unga och vuxna elevers utbildning. Därför är det viktigt att skapa en skol- och lärmiljö som är anpassad efter denna utveckling.

Kontakta oss på telefon eller mail