Följ oss på sociala medier

Företagstjänster

Kontakta oss

Janssondata Företagstjänster

Janssondata är troligen landets äldsta Apple-leverantör med erfarenhet av bl a 1970-talets Apple II och introduktionen av Macintosh 1984. Majoriteten av våra kunder är små och medelstora företag i vitt skilda branscher samt ett antal nordvästskånska friskolor. Vårt primära fokus är att erbjuda våra företagskunder marknadens bästa IT-produkter och IT-tjänster kombinerat med en hög servicenivå baserad på kompetens, erfarenhet och personligt bemötande.

Certfierade Apple-konsulter

Janssondatas erfarna och certifierade* IT-konsulter arbetar till största del ute hos våra företagskunder med både nyinstallation och löpande underhåll av de system och lösningar vi levererar.

Vår personal ser till att Mac, iPhone och iPad fungerar som det är tänkt i ditt företag eller på din skola. Vi kan hjälpa till med lösningar inom exempelvis mac OS, iOS, nätverk, wi-fi, fil-, epost- och ftp-server samt ekonomisystem. Våra konsulter vidareutbildas och certifieras fortlöpande för att kunna erbjuda trygga, moderna och effektiva lösningar.

Med hjälp av externa konsulter hanterar vi också frågor som exempelvis Windows, webdesign, programutveckling, databashantering, arbetsflöden samt färghantering för att bara nämna några områden.

Det går att boka konsulterna för både enstaka eller schemalagda och återkommande insatser.

* Apple (Apple Certified Support Professional/ACSP), Microsoft, Cisco m fl.

Kontakta oss om våra Certifierade Apple-konsulter

Top Support Serviceavtal

En modern Mac med mac OS är troligen den mest driftsäkra dator du kan äga, men tyvärr är du inte ens med en Mac garanterad en dator som alltid gör exakt som du vill. Oavsett om du använder din dator i jobbet, i skolan eller privat vet du hur viktigt det är att den alltid fungerar och hur störande och irriterande det kan vara om den inte gör det. Därför erbjuder vi Top Support!

Top Support innebär snabb service om något händer samt rabatt på teknisk service, utbildning och konsultation. Top Support innebär att om vi inte kan lösa problemet per telefon är vi hos dig så fort vi kan.

Top Support ger dig möjlighet att utan kostnad låna en dator när vi servar eller reparerar din, eller till reducerat pris hyra datorer och utrustning vid tillfälliga arbetstoppar. Top Support kan du teckna oavsett om du har en, tio, hundra eller ännu fler Macar. Kontakta oss för en anpassad offert.

Kontakta oss om Top Support Serviceavtal

Hustekniker

Någon av våra experter; Björn, Johannes eller Rasmus kan regelbundet besöka ditt företag för att genomföra rutinmässiga kontroller och planerad service. Med ett Husteknikeravtal vet både du och dina kollegor när ni nästa gång kommer att träffa någon av Janssondatas tekniker. På så vis kan service av icke akut karaktär planeras bättre.

Regelbundet kontrolleras viktiga rutiner såsom daglig backup, antivirus, status på servrar och lagring etc.

Resultatet blir en stabilare drift, färre akuta utryckningar, färre fel på utrustning och system och därigenom lägre driftskostnad. I kombination med Top Support och AppleCare ger ett Husteknikeravtal er den bästa och snabbaste service vi kan erbjuda. Trots alla fördelar är ett Husteknikeravtal inte dyrare än vår normala timdebitering.

Kontakta en säljare för offert på Janssondata Husteknikeravtal anpassat efter ditt företags behov.

Kontakta oss om Husteknikeravtal

Molnbackup

Vad gör du om din dator blir stulen eller går sönder idag? Du skaffar antagligen en ny, men hur får du tillbaka dina dokument, presentationen du jobbat med en vecka och som ska visas för kunden i morgon, alla bilder du tagit med digitalkameran och telefonen? Med vår backuplösning behöver du inte bekymra dig. Allt som behövs är en fungerande internetuppkoppling (ja, till och med internet på flyg fungerar, vi har testat).

Dina dokument hamnar i tryggt förvar på våra servrar, lösenordsskyddade och krypterade så att ingen obehörig kan snoka i dem, inte ens vi. Samtidigt är de lätt åtkomliga för dig via webläsaren, så skulle du glömma datorn hemma på väg till ett möte kan du lätt ladda ner allt du behöver från backupen.

Kontakta oss om Molnbackup