Följ oss på sociala medier

Telavox – Smart telefoni

Kontakta oss om Telavox

Telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter – i en enda enkel plattform

Minska avståndet mellan kollegor och till kunder med en skalbar, flexibel och enkel molnbaserad telefonväxel från Telavox.

Smart telefoni, växel och chatt

Vi älskar att kunna mixa fasta telefoner med våra mobiler. Speciellt bra är det att ha växelfunktionerna i sin iPhone, så att det är lätt att se om en kollega är upptagen eller om det är läge att koppla vidare ett samtal. För administratören är det skönt med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt för att konfigurera och ändra sina växeltjänster. Det spelar ingen roll om du är ensam entreprenör med stora visioner eller ett etablerat miljardföretag. Det finns troligen en telefonilösning för dig som är både prisvärd, flexibel och modern.

Effektiv kommunikation

I Telavox är alla abonnemang utbytta mot licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur som helst. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administrationen sköter du enkelt själv via webben. Smart, tycker vi! Att det går lika enkelt att administrera tjänster och funktioner från telefonen, paddan eller datorn är en självklarhet.

Telavox-appen – det är här det händer!

Appen Telavox finns för Mac, PC, iOS och Android.

Telia, men ändå inte

Telavox använder Telias mobilnät, dvs det nät som ger bäst täckning på flest platser i landet.

Vad kostar det?

Lite olika såklart, men 299 kr per licens och månad är ett vanligt pris. För de pengarna får du en mobiltelefonlicens 3000 minuter/sms per månad, 1 GB surf och en växeltjänst. Fem mobila licenser och en enkel växel kostar alltså 1 495 kr/mån. Röstbrevlåda, nummervisning, telefonkonferens, chatt mm ingår också.

För de som nöjer sig med en fast telefon kostar en sådan licens bara 149 kr per månad. 3000 samtalsminuter ingår i priset.

Kontakta oss om Telavox