Följ oss på sociala medier

Certifierad appleverkstad

Kontakta vår certifierade appleverkstad

Janssondata är Apple Authorized Service Provider, AASP

Certifierad appleverkstad betyder att våra tekniker är fullcertifierade på Apples produkter. De undersöker och reparerar allting på plats i vår verkstad i Helsingborg. Din dator stannar alltså på plats och skickas inte vidare till en tredje part, vilket betyder säkrare service och kortare tid. Certifieringen innebär också att vi använder Apples originaldelar när komponenter behöver bytas ut.

Garantiärende

Vi reparerar din produkt utan kostnad om felet täcks av garanti eller AppleCare. Garantin gäller endast hårdvarufel och kvitto måste bifogas som styrker garantin.

Skada eller utanför garanti

Vi undersöker och reparerar även lite äldre datorer som är utanför hårdvarugarantin. Det utgår då en undersökningskostnad (675 kr) som du godkänner redan vid inlämningen. Ibland kan det bli ett försäkringsärende, så om du t ex spillt eller tappat din dator; ta kontakt med ditt försäkringsbolag först och be dem lägga upp ett ärende så går det snabbare.

Kösystem

Normalt sett hamnar allt som lämnas in på verkstaden i vårt kösystem, vilket innebär att vi undersöker allt i den ordningen det lämnas in i.

Vi har också en akuttjänst som man kan använda om det är riktigt bråttom och absolut måste hamna först i kön. Detta kostar 1875 kr och är ibland väl värt om man vill ha igång sin dator, iPad eller iPhone så fort det bara går för att undvika att det egna jobbet får en ofrivillig paus.

Fjärrsupport och remote desktop

Om du har problem med din dator kan vi ibland vilja fjärrstyra datorn över internet, det gör vi genom att använda TeamViewer.

Ladda ner TeamViewer

Alla priser är inklusive moms om inget annat anges.

Kontakta vår appleverkstad så hjälper vi dig

Kontakta vår certifierade appleverkstad

Byt in din iPhone

Hustekniker

Molnbackup

Top Support