Följ oss på sociala medier

Mycket mer än bara Apple

Janssondatas primära fokus är att erbjuda företag i nordvästra Skåne marknadens bästa IT-produkter och IT-tjänster kombinerat med en hög servicenivå baserat på kompetens, erfarenhet och personligt bemötande.

Mac eller blandad Mac/PC-miljö spelar ingen roll, inte heller om ni är ett enmansföretag eller har 100 anställda.

Ta kontakt med Magnus eller Jörgen så bokar vi in ett personligt möte.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du kraftfulla tjänster som e-post i företagsklass, onlinelagring och lösningar för samarbete som du når överallt. Janssondata hjälper ert företag med licenshantering, installation och löpande administration.

Nätverkslösningar

Vi skräddarsyr en snabb och säker nätverkslösning som passar ert företag och era behov.

I vårt sortiment finns nätverksprodukter och lösningar från några av de ledande tillverkarna, t ex Cisco Meraki och Ubiquiti UniFi. De vanligaste produkterna finns oftast på lager, men andra tar vi hem efter en behovsanalys som vi gör tillsammans med dig.

Telavox – Smart telefoni

Telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter – i en enda enkel molnbaserad plattform.

Vi älskar att kunna mixa fasta telefoner med våra mobiler. Speciellt bra är det att ha växelfunktionerna i sin iPhone, så att det är lätt att se om en kollega är upptagen eller om det är läge att koppla vidare ett samtal.

Appen Telavox finns för Mac, PC, iOS och Android.

Leasing

Allt du kan köpa hos oss på Janssondata kan du också leasa – från datorer och nätverk till mjukvaror och IT-tjänster. Företagsleasing har många ekonomiska fördelar, dessutom ingår stöld- och allriskförsäkring med fullvärde och låg självrisk.

Välj själv hur du vill lägga upp leasingen, betala olika mycket olika perioder, uppskjuten betalning, hur ofta du vill betala, storlek på restvärde och mycket mer.

IT-serviceavtal

Top Support kallar vi vårt IT-serviceavtal till som vi kan erbjuda till alla företag, oavsett Mac eller PC, där vi erbjuder snabb service om något händer samt rabatt på teknisk service, utbildning och konsultation. Kan vi inte lösa problemet per telefon är vi hos dig så fort vi kan.

Top Support kan du teckna oavsett om du har en, tio, hundra eller ännu fler datorer.

Hustekniker

Vill du ha stabilare drift, färre akuta utryckningar, färre fel på utrustning och system och lägre driftskostnad? En Hustekniker är vad du behöver.

Våra experter (Hustekniker) Björn, Johannes eller Rasmus kan regelbundet besöka ditt företag för att genomföra rutinmässiga kontroller och planerad service. I kombination med Top Support och AppleCare ger ett Husteknikeravtal er den bästa och snabbaste service vi kan erbjuda.

Certifierad appleverkstad

Certifierad appleverkstad betyder att våra tekniker är fullcertifierade på Apples produkter. De undersöker och reparerar allting på plats i vår verkstad i Helsingborg. Certifieringen innebär också att vi enbart använder Apples originaldelar när komponenter behöver bytas ut.

Du behöver inte boka tid om du inte vill, utan kom bara till oss med din utrustning som behöver servas eller repareras så ser vi till att du får hjälp.